Job Greuter
STOLP

Creatives

Door: Job Greuter
Tekst en muziek: Job Greuter Regie: Anouk Beugels Fotografie: Boy Hazes

Thema

Speelduur

20 minuten, uit te breiden tot 30 minuten

Over de voorstelling

‘STOLP’ is een muziek-theatrale voorstelling over het voortrazen van de tijd – én het voortrazen van de mens. Hoe verhouden we ons tegenover een wereld die na drie maanden stilstand, staat te popelen om weer op volle kracht vooruit te gaan? En is vooruitgang nog wel de oplossing…?

Op speelse en vooral muzikale wijze gaat Job Greuter de uitdaging aan om – in 20 voortrazende minuten – het nut van stilstand te vinden.

Job is zanger, acteur, cellist, pianist, componist en studeerde cum laude af aan Codarts Muziektheater Rotterdam als performer. De afgelopen jaren ontwikkelde hij zich meer en meer als maker, met een specifieke nadruk op het componeren van nieuw (muziektheater-) materiaal.

MOODLABEL

“Met een eigenzinnige mix van liedjes, taalkunst en cellospel weet Job enorm te verrassen. Het lef van deze jonge gast en zijn theatrale persoonlijkheid maken indruk.” - Jos Schuring voor Scènes
"Een nieuwe Ramses is geboren." - Een bezoeker
"Origineel, grappig, lekker theatraal." - Een bezoeker

Overige informatie

Min. speeloppervlakte

3 m2

Benodigdheden

Speakers, dimbaar licht (in donkere ruimte) en beamer

Op en afbouwtijd

30 à 60 minuten (exclusief techniek ± 15 min.)

akoestisch mogelijk

Nee

Publieksopstelling

In overleg met Job

Regionale binding

Extra informatie

Naast 'STOLP' heeft Job nog divers ander materiaal paraat, waardoor hij een op maat gemaakte voorstelling kan maken en spelen.

Contact