Luuk Ransijn
Stortvloed

Creatives

Door: Luuk Ransijn
Fotografie: Boy Hazes, Ivar Elstrodt en Hans Hordijk

Thema

Speelduur

20 minuten, uit te bereiden tot 30 minuten

Over de voorstelling

’Stortvloed’ is een eerlijk cabaretprogramma, waarin Luuk Ransijn zich blootstelt aan een wereld die hem vaak beangstigt. Met zelfspot en zelfanalyse, humor en muziek probeert hij vat te krijgen op die wereld, maar vooral ook op zichzelf. Verwacht een frisse cabaretvoorstelling mét diepte.

Luuk ontwikkelde een eigen stijl van zelfgeschreven liedjes en conferences waarbij hij zichzelf begeleidt op piano. Hij is scherpzinnig en zachtmoedig en schroomt het persoonlijke niet. Hij keert zichzelf binnenstebuiten en wisselt dat af met een maatschappijkritische blik.

Luuk (2000) is nog hartstikke jong en als je het ons vraagt, staat hem een grote cabaret carrière te wachten. In 2020 stond hij in de finale van het Amsterdams Studenten Cabaret Festival en in oktober 2021 won hij de Publieksprijs van het Griffioen De Stoep Cabaret Festival.

MOODLABEL

"Luuk heeft een frisse theaterpersoonlijkheid waar je als publiek meteen van houdt. Met een gevaarlijke storm in het hart, die vooral via zijn muziek een weg naar buiten vindt. Gaat dat zien, dit nieuwe talent." - Sara Kroos
“Luuk is een geboren talent, is muzikaal, heeft een prettige zangstem en kan gezien worden als een klassieke cabaretier. Hij speelt beeldend, gebruikt zijn hele lijf om het verhaal te vertellen en weet het publiek mee te nemen.” - Jury Griffioen de Stoep Cabaret Festival

Overige informatie

Min. speeloppervlakte

2 m2

Benodigdheden

Piano/ vleugel

Op en afbouwtijd

30 minuten

akoestisch mogelijk

Ja

Publieksopstelling

Theateropstelling

Regionale binding

Extra informatie

n.v.t.

Contact