Nina Vano
Afscheid & tijgerprint

Creatives

Door: Nina Vano
Tekst en muziek: Nina Vano Regie: Kiki Jaski Fotografie: Boy Hazes en Lisette Zeegers

Thema

Speelduur

20 minuten

Over de voorstelling

Zangeres en singer-songwriter Nina Vano vond een bijbaan in een Amsterdams verpleeghuis. Ze betrad een compleet nieuwe wereld waar ze op voorhand een beetje bang voor was. Al snel kwam ze erachter dat dat niet nodig is, want op iedere kamer – achter die gordijntjes en planten op de vensterbank – schuilt een verhaal. Ze ontmoette unieke portretten die haar inspiratie gaven voor muziek.

Nina neemt ons aan de hand van nieuwe, zelfgeschreven popliedjes mee naar ‘haar’ afdeling op 4 hoog. Herkenbaar en eerlijk, met humor en een tikkeltje zelfspot. Over levenslessen en de liefde. Over afscheid en tijgerprint.

Naast deze voorstelling maakte Nina óók de podcast ‘Bij ons op vier‘ die zeker weten het beluisteren waard is! Ze spreekt met vijf bewoners over hedendaagse thema’s zoals dromen, selfcare en seksualiteit. Geïnspireerd op het gesprek schrijft ze per aflevering een nieuw lied.

 

MOODLABEL

Enkele publieksreacties:
"Wat een prachtige teksten schrijft en zingt Nina. Ze kan heel beeldend vertellen en laat de verhalen echt tot leven komen. Al na de eerste zin was ik fan."
"Nina is een geweldige zangeres en haar motivatie, gedrevenheid en positieve energie werken aanstekelijk."

Overige informatie

Min. speeloppervlakte

4 m2

Benodigdheden

Geluidsbox en elektriciteit

Op en afbouwtijd

± 10 minuten

akoestisch mogelijk

Ja

Publieksopstelling

Standaard publieksopstelling, publiek voor Nina

Regionale binding

Extra informatie

Nina neemt eigen apparatuur mee: een sample apparaat plus laptop

Contact